Ediţie specială pentru Europa: Volkswagen Polo IKKS

Pasionaţii de modă cu siguranţă au auzit despre IKKS. Care acum se asociază cu Volkswagen pentru o ediţie specială a lui VW Polo.

Ediţie specială pentru Europa: Volkswagen Polo IKKS Ediţie specială pentru Europa: Volkswagen Polo IKKS

Despre micul Volkswagen Polo deja a auzit toată lumea, mai ales în urma câştigării trofeului "Car of the Year 2010". Dacă nu vă satisface versiunea sportivă Polo GTI, cea pseudo-crossover CrossPolo sau cea familistă Polo Sedan, puteţi încerca altceva.

Cum ar fi noua ediţie specială, realizată în parteneriat cu IKKS, un nume foarte cunoscut în lumea modei. Atâta doar că paleta de motorizări este redusă: sunt disponibile doar propulsoarele pe benzină 1,4 litri (85 CP), respectiv diesel 1,6 TDI (90 CP).

Ce înseamnă, de fapt, Polo IKKS? Ei bine, un echipament standard mai bogat decât ceea ce oferă nivelul de echipare Confortline: senzori de parcare, cotieră centrală, jante din aliaj "Syenit", de 16" şi cu finisare cromată, vopsea metalizată specială "Gris Poivre" sau "Noir Intense", precum şi tapiţerie textilă în nuanţa Noir Titane.

Contracost, clienţii pot opta pentru un pachet special IKKS, care constă dintr-o sacoşă Weekender din piele, o eşarfă din lână şi un voucher IKKS. VW Polo IKKS va fi disponibil doar în 3.000 de exemplare, preţul de pornire în Germania urmând a fi de 16.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.