Ediţie specială pentru Europa: Volkswagen Polo IKKS

Pasionaţii de modă cu siguranţă au auzit despre IKKS. Care acum se asociază cu Volkswagen pentru o ediţie specială a lui VW Polo.

Ediţie specială pentru Europa: Volkswagen Polo IKKS Ediţie specială pentru Europa: Volkswagen Polo IKKS

Despre micul Volkswagen Polo deja a auzit toatălumea, mai ales în urma câştigării trofeului "Car of the Year 2010". Dacă nu văsatisface versiunea sportivă Polo GTI, cea pseudo-crossover CrossPolo sau cea familistă Polo Sedan, puteţi încerca altceva.

Cum ar fi noua ediţie specială, realizată în parteneriatcu IKKS, un nume foarte cunoscut în lumea modei. Atâtadoar că paleta de motorizări este redusă: sunt disponibile doarpropulsoarele pe benzină 1,4 litri (85 CP), respectiv diesel 1,6TDI (90 CP).

Ce înseamnă, de fapt, Polo IKKS? Ei bine, un echipamentstandard mai bogat decât ceea ce oferă nivelul de echipareConfortline: senzori de parcare, cotieră centrală, jantedin aliaj "Syenit", de 16" şi cu finisare cromată, vopseametalizată specială "Gris Poivre" sau "Noir Intense", precum şitapiţerie textilă în nuanţa Noir Titane.

Contracost, clienţii pot opta pentru un pachet special IKKS,care constă dintr-o sacoşă Weekender din piele, o eşarfă din lânăşi un voucher IKKS. VW Polo IKKS va fi disponibil doar în3.000 de exemplare, preţul de pornire în Germania urmând afi de 16.000 euro.