Ediţii foarte speciale Ford Focus RS Le Mans

Ford oferă pentru pasionaţii de modele hot hatch care preţuiesc victoriile istorice ale “ovalului albastru” în motorsport, 5 ediţii speciale Ford Focus RS Le Mans.

Ford Europa scoate la înaintare ce are mai sportiv pentru a omagia cinci momente istorice în cursa de 24 de Ore de la Le Mans. Astfel, hot hatch-ul Ford Focus RS este oferit în doar 5 exemplare, fiecare dintre ele amintind de câte o cursă în care "ovalul albastru" s-a impus. Fiecare model este unicat şi cele 5 vor fi puse la vânzare între 9 şi 11 iulie cu ocazia evenimentului Le Mans Classic.

Să începem deci prezentările. Modelul negru cu dungi argintii aduce un omagiu victoriei din 1966 obţinută de un model Ford MKII. Pasionalul hot hatch roşu cu dungi albe este închinat victoriei din 1967, obţinută de un Ford MKIV, iar cel alb cu dungă albastră şi două roşi aminteşte de modelul Ford MK IIB înscris de Ford France în aceeaşi cursă din 1967.

Pe cel albastru deschis cu portocaliu orice fan Ford îl va identifica drept omagiu pentru legendarul Ford GT40 care a dominat Le Mans în 1968 şi 1969. Iar cel în două nuanţe, alb şi cu albastru, aduce aminte de un alt hot hatch celebru în vremea sa Ford Capri RS 2600 care s-a impus la categoria Touring în 1972. În afara de paleta cromatică specială, acest model vine cu scaune Recaro acoperite în piele Alcantara şi cu cusături asortate la exterior şi embleme care arată caracterul limitat. Preţurile nu au fost publicate, dar, mai mult ca sigur, sunt acontate şi vor poposi în garajele unor adevăraţi pasionaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.