Ferrari 612 Sessanta

Ediţiile speciale ale modelelor exclusiviste merită toată atenţia, de aceea la inaugurarea oficială a maşinii au fost prezenţi cei mai importanţi oameni de la Ferrari.

Ferrari 612 Sessanta Ferrari 612 Sessanta
Modelul va fi produs exclusiv cu o cutie de viteze secvenţială F1, iar paleta de culori va fi restrânsă: negru Rubino Micalizzato sau gri întunecat Grigio Scuro. Jantele speciale sunt din aluminiu, iar evacuările din crom negru. Interiorul full-leather Frau este mai luminos datorită acoperişului electrocromatic din sticlă, în timp ce ambianţa sonoră va fi ajutată de sistemul media Bose, cu TV-tunner şi cameră pentru mers înapoi.

Mai jos, imagini de la inaugurarea oficială a modelului, cu ocazia Technical Innovation Seminar, dezvelirea maşinii fiind făcută de Luca din Montezemolo, preşedintele Ferrari, alături de Piero Ferrari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.