Fiat 500 Abarth Essesse - primele imagini oficiale

Cel mai radical Cinquecento din toate timpurile, Fiat 500 Abarth Essesse a apărut în primele imagini oficiale şi se anunţă cea mai evidentă ameninţare pentru Mini Cooper S.

Fiat 500 Abarth Essesse - primele imagini oficiale Fiat 500 Abarth Essesse - primele imagini oficiale

Fiat 500 Abarth Essesse - wow !După cum arată Fiat 500 Abarth Essesse este clar că avem în faţă un hot-hatch în miniatură, spoilere agresive, laterale evazate, evacuări duble, eleron, jante pe 17 albe, sunt toate acolo. Şi deşi, detaliile oficiale se află încă ascunse în dosarele echipei de PR de la Fiat, în partea sa posterioară ar  trebui să se afle inima de 1.4 litri turbo, dusă în regiunea a 170 CP.

În interior ne aşteptăm la aceeaşi abordare radicală, scaune sport, mai puţine elemente decorative şi mai mult minimalism, mult roşu şi probabil multe logouri Abarth.  După cum se poate observa în imagini, va exista şi versiunea Fiat 500 Abarth Essesse Assettto Corse, pe care nu ştim dacă o putem cumpără sau va vedea doar boxele şi asfaltul circuitelor. Modelul va debuta la Paris în luna care urmează, deci comunitatea fanilor Fiat 500 probabil pregătesc soclul pentru viitorul cel mai venerat 500 din toate timpurile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.