Fiat 500 Blackjack ediţie specială

Fiat 500 Blackjack este o nouă ediţie specială care arată că 500 nu are doar lipici la fete, ci poate să aibă şi la cei care vor să pozeze în duri.

Fiat 500 Blackjack ediţie specială Fiat 500 Blackjack ediţie specială

Fiat 500 este probabil modelul european cu cele mai multe ediţii speciale disponibile acum în Europa. Fie că sunt ediţii adresate "fashioniştilor", 500 Diesel, sau strict reprezentantelor sexului frumos, 500 Pink, italienii încearcă prin această modalitate să acopere cât mai multe gusturi. Acum propun una care sigur va face mai mult cu ochiul bărbaţilor prin aerul macho, decât şoferiţelor.

Aceasta se numeşte Fiat 500 Blackjack şi se deosebeşte de orice alt Fiat 500 de serie prin vopseaua neagră mată. Nuanţa închisă este asortată pe alocuri cu roşul de pe jante şi etriere, în timp ce mânerele portierelor şi oglinzile au un aspect lucios, dar tot negru. Foarte interesant este faptul că acest model nu are nici un element cromat aplicat, ornamente nelipsite pe versiunile standard. Interior se prezintă tot în piele neagră, dar cu cusături argintii.

Fiat 500 Blackjack

Patru motorizări vor fi disponibile pe versiunea Blackjack. Gama de propulsoare pe benzină este compusă din revoluţionarul Twinair de 900 cmc în doi cilindri şi 85 CP, motorul 1.2 de 69 CP şi vârful de gamă 1.4 de 101 CP. Un singur Diesel este oferit, 1.3 Multijet II de 95 CP. Preţul acestei versiuni nu se anunţă foarte mic, în Italia urmând să ajungă până la 18.350 euro. Nu va fi disponibil decât pe câteva pieţe şi este foarte posibil ca România să nu fie printre ele.

Versiunea Blackjack va putea fi văzută şi la Salonul Auto de la Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.