Fiat Punto EVO apare la Frankfurt 2009

Italienii au hotărât să umble puţin la aspectul lui Fiat Grande Punto, conferindu-i un facelift, chiar reuşit. Ocazie cu care i-au schimbat şi denumirea, în Fiat Punto Evo.

Fiat Punto EVO apare la Frankfurt 2009 Fiat Punto EVO apare la Frankfurt 2009

Este clar că termenul "EVO" din titulatura Fiat Punto Evo provine de la "evoluţie", lucru evidenţiat şi de aspectul fresh al maşinii italiene de clasă mică. Nu ne dăm prea bine seama cam cât de bine vor arăta versiunile de bază, şi asta deoarece Fiat a expus la Frankfurt 2009 doar versiuni de top. Forma farurilor a rămas, în mare, aceeaşi, dar partea frontală are acum o individualitate mult mai puternică decât pare în poze. În rest, modificări importante apar la nivel tactil în interior, unde, cel puţin în cazul modelului roşu din standul Fiat, te simţeai răsfăţat cu piele şi plastice de foarte bună calitate.

VEZI FACELIFTUL FIAT PUNTO EVO LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.