Ford Fiesta Sedan

Ford va prezenta azi la Guangzhou Auto Show noua versiune Fiesta, un sedan de dimensiuni mici care însă nu va ajunge în Europa.

Ford Fiesta Sedan Ford Fiesta Sedan

Verve de serieSau cel puţin asta au declarat oficialii americani. În schimb anul viitor noul model va ajunge şi în restul Asiei dar şi în America de Nord. Aşadar, parcă nu i-am crede pe americani când spune că modelul nu va ajunge în Europa. Mai ales în condiţiile în care în vremuri de criză modelele ieftine şi multuscop se vând cel mai bine.

Modelul din poze va fi construit în China pentru  ca în viitor să fie asamblat în fabricile Ford din Tailanda şi Mexic. Nici o vorbă despre motorizări dar ne aşteptăm să le regăsim pe cele care deja exista pe modelul hatchback.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.