Ford Ka CC - prima imagine pe calculator

Micuţa americană se va face plăcută cu siguranţă, mai ales că la cât de mică e are hard-top. Încă nu v-aţi obişnuit cu astfel de cabriolete, nu?

Ford Ka CC - prima imagine pe calculator Ford Ka CC - prima imagine pe calculator

Viitorul cabriolet Ford Ka va primi acronimul CC deoarece va fi atât cabrio cât şi coupe, fapt posibil prin acoperişul escamotabil din metal. Despre designul maşinii nu este de spus decât faptul că va atrage destule admiratoare care apreciază o citadină pentru modul în care se descurcă în oraş. Inima viitorului Ford Ka CC va fi de italiancă, propulsia pe benzină fiind realizată de motorul de 1.4 litri, care va dezvolta până la 100 Cp, iar propulsia pe motorină fiind realizată de motorul Multijet de 1.3 litri al italiancei Fiat 500.

Spaţiul micuţei CC va fi limitat la două persoane şi cupărăturile de sfârşit de săptămână, însă şi acestea din urmă limitate tot la două persoane. O maşină suficientă pentru a te descurca în oraş. Modelul va fi lansat anul viitor şi va avea un preţ pornind de la circa 16.500 euro

VEZI TOATE ANUNŢURILE FORD

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.