Ford Mustang Lee Iaccoca Edition

Autor: Cosmin Iordache 13 aug. 2009 Prezentări

VEZI POZE ŞI VIDEO CU FORD MUSTANG LEE IACCOCA

Mustang Lee IaccocaFord Mustang a apărut acum 45 de ani, fiind una dintre ideile revoluţionare pe care Lee Iacocca, preşesdintele Ford de atunci, le-a avut. Această versiune diferă semnificativ de orice alt Ford Mustang de pe şosea, suferind modificări estetice ample la nivelul caroseriei.

În primul rând luneta din spate are o alură mai plonjată pentru a converge spre curentul fastback, popular în anii prunciei lui Ford Mustang. De asemenea, kitul special făcut de Michael Leone şi construit de Gaffoglio Family Metalcrafters îl diferenţiază de orice altceva de pe şosea.

In stil fastbackDupă cum se poate observa aspectul general este unul "curat" cu un kit simplu, şi cu blocuri optice micşorate pentru a accentua ideea de muscle car. Nu este însă doar o impresie, pentru că acei 400 de cai putere proveniţi din V8-ul de 4,6 litri reprezintă un pachet exploziv de muşchi.

Există şi versiunea mai domestică fără Supercharger, care dezvoltă doar 320 CP. Pentru a îi ţine sub frâu, Ford oferă o cutie de viteze cu 5 rapoarte speed shift stick, un sistem de fârnare cu dicuri pe 14 inchi şi pachetul Ford Racing Handling Package.

Personalizarea este la fel de evidentă şi la interior, habitaclul fiind garnisit cu scaune Iacocca Diamond Design din piele cu un "I" brodat pe spătar. De asemenea, nu lipsesc plăcuţele aplicate care atestă că acest model este o serie limitată şi că doar 45 de modele similare vor vedea lumina zilei..

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide