Honda Civic Type R Mugen 200

Honda Civic Type R Mugen 200 este o ediţie specială care încearcă să mai scuture de praf sportivitatea versiunii hot hatch.

Honda Civic Type R Mugen 200 Honda Civic Type R Mugen 200

Honda Civic Type R este incontestabil cea mai spectaculoasă prezenţă în acest segment, dar în materie de performanţe concurenţa s-a cam detaşat, acest hot hatch fiind ajuns în urmă de modelele de grupa mica. Ediţia de la Mugen, dacă va aşteptaţi să salveze situaţia, vă spunem că accentuează tot aspectele la care Civic excelează şi mai puţin punctele slabe.

Astfel această versiune vine tot cu motorul de 198 CP, dar beneficiază de avantajele unui diferenţial pe puntea faţă. Pe partea estetică dotările sunt însă mai numeroase, etalând un kit mai agresiv, jante pe 19 Lightning , plăcuţe care atestă caracterul limitat, culoarea Championship White şi oglinzi în Gloss Black.

În plus clienţii vor putea să îşi comande de la dealer propriile opţionale pentru acest model. Dar nu va fi adresat tuturor, ci doar 200 de clienţi (după cum spune şi numele) se vor putea bucura de acest model. Cei 200 vor fi doar britanici, această ediţie fiind scoasă, pe lângă scopurile comerciale, şi pentru a marca intrarea Honda în British Touring Car Championship. Apariţia pe piaţă se va face în luna Martie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.