Honda Element Facelift

Primele poze cu Honda Element facelift au apărut pe internet, lăsând la vedere o serie de modificări mult aşteptate.

Honda Element Facelift Honda Element Facelift

Interior putin modificatAşteptată în showroomuri deja din această toamnă, noua Honda Element vine cu noua grilă faţă ce a debutat pe Pilot împreună cu blocuri optice mai mari şi un spoiler nou. În spate faceliftul vine cu un set nou de stopuri, un portbagaj redesenat şi un spoiler uşor modificat.

Modificări asemănătoare au fost efectuate şi la varianta mai sportivă Element SC, care rămâne disponibilă doar cu transmisie pe două roţi. Motorul nu oferă nici o surpriză, avem acelaşi 2,4 litri cu 4 cilindri şi 166 CP la 5800 rpm, cuplat la o cutie de viteze cu 5 trepte, manuală sau automată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.