Honda Legend s-a lansat la Moscova

Producătorul japonez a făcut parte din cei care au dat o mare importanţă Salonului Auto de la Moscova, acolo unde au lansat noua generaţie Legend.

Honda Legend s-a lansat la Moscova Honda Legend s-a lansat la Moscova

Partea din spate este modernaAvem o grilă nouă. Wow. Şi în rest o Acura RL, pe care Honda vrea să o numească în Europa Legend. Ambele, nave amiral ale constructorului japonez. Faţă de vechea generaţie, noul model are un nou set de faruri, capotă diferită, aripi noi şi un spate revizuit pentru o aparenţă mai luxoasă. Printre diferenţele vizuale mai remarcăm şi jantele de 18 inch în standard.

Din punct de vedere mecanic, avem acum un motor V6 VTEC de 3,7 litri în locul vechiului V6 de 3,5 litri, transmisia fiind asigurată de o automată cu 5 trepte şi padele de schimbare a vitezelor în volan. În timp ce sistemul de transmisie integrală a rămas la fel, suspensia a fost revizuită pentru o manevrabilitate sporită şi un confort mai bun.Potrivit Honda, noul model accelerează mai bine cu 0,2 secunde, în 7,1 secunde până la 100 de km/h, în timp ce consumul de combustibil e acum mai redus.

Şi cabina a fost trecută prin departamentul de dezvoltare, primind acum un sistem activ de reducere a zgomotelor prin rularea unui sunet de frecenţă opusă în sistemul audio Bose ce are acum şi mufă USB. Printre măsurile de siguranţă aducem aminte de noile Active Head Restraints, în timp ce locurile din spate sunt acum încălzite.

Honda Legend - interior luxos

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.