Hyundai Genesis Coupe

Autor: Cosmin Iordache acum 13 ani Prezentari

Prima generaţie a surprins, fiind printre primele tentative ale unui constructor coreean, cvasi-necunoscut la aceea vreme, de a crea un coupe sportiv. A doua generaţie a scăpat de formele uşor bizare ale predecesoarei, dar părea prea cuminte. Genesis Coupe continuă saga modelelor sport în două uşi cu preţuri avantajoase şi punctează şi la capitolul stilistic, convingând prin liniile fluide şi formele atractive, fidele conceptului premergător.

Din primele informaţii, modelul se dovedeşte mai matur şi prin prisma motorizărilor. Varianta de bază va fi dotată cu un propulsor de 2 litri turbo cu 215 CP şi ar putea avea un preţ începând de la 14.000 de euro. Vârful de gamă va fi un V8 ce produce 380 CP, dar acesta ar putea fi destinat doar pieţei americane. Pe lista opţionalelor vor figura frânele Brembo şi diferenţialul, elemente ce o recomandă ca un model sportiv în toată puterea cuvântului.

Hyundai reuşeşte cu acest model să se adreseze publicul tânăr, atât prin oferta accesibilă cât şi prin aspectul foarte vioi, deşi fanii Lexus şi Infiniti ar putea revendica numeroase detalii ce compun noua imagine a modelului. Genesis Coupe va intra în producţia de serie începând cu 2009, cu denumiri distincte în funcţie de continent, aşa cum a fost comercializate şi versiunile anterioare.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!Comentarii
Inchide