Hyundai ix35 - Complet dezgolit

Hyundai îşi continuă ofensiva de modele noi în prima criză cu noul ix35, urmaşul lui Hyundai Tucson, ce va prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt 2009.

Hyundai ix35 - Complet dezgolit Hyundai ix35 - Complet dezgolit

Vezi aici poze noi cu Hyundai ix35

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Coreenii de la Hyundai se pare că au reuşit în final să creeze o maşină cu adevărat frumoasă, aşa cum se poate vedea şi din pozele spion furnizate de un user site-ului Ausmotive, ce au surprins noul ix35 complet dezgolit, cel mai probabil pregătit pentru o sesiune video.

Cu un design inspirat din conceptul omonim prezentat la Salonul Auto de la Geneva, noul Hyundai ix35 este înlocuitorul lui Tucson, însă diferenţele cel puţin vizuale sunt imense. Iar despre acest lucru ne putem da seama chiar şi din pozele spion. Gama de motorizări va fi una largă şi va cuprinde propulsoare pe benzină şi motorină, supraalimentate, cuplate şi la prima transmisie cu ambreiaj dublu de la grupul Hyundai-Kia. Mai multe vom afla în apropierea Salonului Auto de la Frankfurt 2009.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.