Imagini oficiale cu Mercedes SLS AMG Roadster

Super Bowl este mai important pentru americani decât orice salon auto. Dovada? Mercedes dezvăluie într-o reclamă ce va fi difuzată în cadrul finalei SLS AMG Roadster, dar şi C Klasse Coupe.

Finala NFL a devenit evenimentul american de la care dacă lipseşti, a doua zi acţiunile la bursă o iau la vale. Mercedes este prezent la Super Bowl cu o reclamă menită a celebra cei 125 de ani de existenţă a companiei. Spotul marchează momentul de debut Mercedes cu o reclamă în cadrul finalei NFL, dar în acelaşi timp ne prezintă şi viitorul. În clipul de 100 de secunde poate fi admirat pentru prima dată SLS AMG Roadster, precum şi C Klasse Coupe. Un spot în care Săgeţile Argintii au o viaţă a lor, o viaţă acompaniată de Janis Joplin... plus o vedetă care nu este dispusă să îşi lase Mercedes-ul să facă ce vrea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.