Încă o imagine cu Volkswagen Passat facelift

Germanii încă nu divulgă imaginile şi informaţiile oficiale ale lui Volkswagen Passat facelift. Ceea ce nu înseamnă că "fabrica de scurgeri pe internet" stă pe loc.

Încă o imagine cu Volkswagen Passat facelift Încă o imagine cu Volkswagen Passat facelift

VEZI IMAGINILE OFICIALE CU VOLKSWAGEN PASSAT FACELIFT

Surprinşi? Normal că nu, nici noi. După ce britanicii de la AutoExpress au făcut puţină vâlvă cu prima imagine oficială a lui Volkswagen Passat facelift, iată că, înaintea lansării oficiale la Salonul Auto Paris 2010, încep să apară din ce în ce mai multe informaţii.

Despre aspectul maşinii nu mai are rost să comentăm ceva, este clar că vorbim de stilul deja cunoscut de la VW Golf 6, dar remaniat într-o formă mai sobră. Rămânem foarte curioşi să vedem cum a fost rezolvată partea din spate, dacă s-a renunţat la stopurile rotunde în favoarea unora paralelipipedice, mai serioase.

În ce priveşte motorizările pe benzină, noul Volkswagen Passat facelift va primi chiar şi micul turbo de 1,2 litri şi 105 CP, ceea ce ne face să ne gândim la un preţ de intrare în gamă foarte competitiv. Cei care vor dori un Passat puternic, vor putea opta pentru versiunea dotată cu motorul de 300 CP, probabil sub titulatura Passat R.

În domeniul diesel, cel mai mic motor va fi noul 1.6 TDI, care va porni de la 105 CP, iar versiunea cea mai puternică rămâne, se pare, TDI-ul de 2,0 litri şi 170 CP, optimizat pentru a corespunde chiar normelor Euro 6. Bineînţeles că nu vor lipsi versiunile BlueMotion, dar încă nu ştim dacă vom avea şi un Passat cu propulsie hibridă.

Ştim, însă, că vom avea parte de o noutate în gamă: o versiune Passat Variant în stil crossover, cu tracţiune integrală 4MOTION, cel mai probabil CrossPassat, care va concura cu modele precum Subaru Outback sau chiar Audi A4 Allroad. Această nouă versiune este aşteptată să apară pe piaţă în anul 2012, urmând a viza în principal pieţele nordice.

Se pare că versiunea coupe cu 4 uşi, Volkswagen Passat CC, nu va primi un facelift o dată cu Passat-ul normal. Mai mult, zvonurile spun că se va trece direct la noul Passat CC, modelul urmând a fi bazat pe platforma tehnică a viitoarei generaţii Volkswagen Passat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.