Infiniti FX37 pentru europeni

Familia SUV din Europa se va mai îmbogăţi cu un nou membru, Infinity FX 37. Un membru cu veleităţi sportive, dar şi multe trăsături life-style, numai bun pentru o escaladă în high-life.

Infiniti FX37 pentru europeni Infiniti FX37 pentru europeni
Infiniti FX37 pentru europeniInfiniti FX 37 este ultimul reprezentant al clasei crossover ce va descinde în perimetrul european, odată cu deschiderea oficială a reţelei de dealeri pe continentul nostru. FX este, totodată, şi singura gama din protofoliul Infiniti care şi-a făcut debutul oficial în afara Statelor Unite, fiind prezentată în premieră la Salonul de la Geneva.

Paradoxal pentru americani, europenii vor beneficia, ca variantă de intrare, de o versiune mai puternică. Infiniti FX35, modelul de bază peste Ocean, nu va ajunge în Europa în mod oficial. Pare un pic ciudat faptul că europenii, dominaţi de un simţ ecologic mai accentuat, sunt privaţi de modelul mai ieftin şi economic.

Infiniti FX37 pentru europeniSUV-ul destinat europenilor vine dotat cu un propulsor V6 de 3,7 Litri, grefat de pe modelul G37 dar temperat uşor, ce dezvoltă 320 de cai la 700 rpm. Infiniti FX37 va fi disponibil cu o nouă cutie automată cu şapte rapoarte şi tracţiune integrală ca standard.

Cumpărătorii au de ales între două nivele de echipare Sport şi Multimedia. Cel Sport pune accentul pe senzaţii rutiere, propunând amortizoare controlate electric, pentru o ţinută perfect echilibrată indiferent de condiţiile de drum. Cel Multimedia, un nume mai rar în lumea auto, mizează prin recrearea atmosferei din marile săli de concert, cu ajutorul unui performant sistem BOSE cu 11 incinte acustice.Sistemul de navigaţie de ultimă generaţie nu lipseşte din oferta Multimedia.

Oficialii Infiniti apreciază că FX 37, model ce va fi disponibil din Octombrie 2008, va acoperi 80% din vânzările europene ale gamei FX, ce mai cuprinde FX50. Gama Infiniti în Europa va cuprinde limuzina G37, coupe-ul G37 şi modele Crossover EX37, FX37 şi FX50 .
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.