Infiniti G37 Convertible - Poze şi video oficiale

Japonezii de la Infiniti au de gând să atace direct Seria 3 Convertible. Au cu ce? Ei speră să detroneze cu o singură motorizare şi o singură versiune liderul pe segmentul de lifestyle practic.

G37 un Coupe Cabrio cu personalitateViitorul Infiniti G37 Convertible va fi un Coupe-Cabriolet. Asta pentru că asemenea principalului concurent, Seria 3 Cabrio, va beneficia de un acoperiş retractabil în 3 bucaţi. O singură motorizare va fi disponibilă, capitol la care evident modelul japonez va fi foarte limitat comparativ cu nemţii de la BMW, singura armă a lor fiind practic un V6 de 3,7 litri ce dezvoltă 328 CP.

Asul din mânecă va fi reprezentat de noua transmisie automată cu şapte trepte controlată electronic, care poate fi totuşi înlocuită cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Infiniti a declarat că atât sistemul audio căt şi cel de climatizare au fost dezvoltate astfel încât să ofere aceleaşi condiţii de confort şi cu şi fară acoperişul montat. Premiera este programată pentru Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.