Jaguar F-Type - speculaţii

Jaguar F-Type este un proiect uitat în lada de zestre a Jaguar pe care noii proprietari, TATA Motors, speră să îl revitalizeze şi să rupă piaţa începând cu 2012.

Jaguar F-Type - speculaţii Jaguar F-Type - speculaţii
Jaguar F-Type a uimit lumea automobilistică şi a generat îngrijorare în rândul competitorilor la Salonul de Detroit în anul 2000. În anii care au urmat, afacerile Jaguar nu au mers tocmai strălucit şi modelul a fost uitat în rânduş conceptelor spectaculoase, dar fără finalitate.

Schimbarea de acţionariat recentă  ar putea fi de bun augur pentru acest model, indienii de la TATA dorind să mizeze pe un roadster în viitor.  Cei de la Road and Track speculează că propulsorul va fi un V6  twin turbo pentru a genera puterea necesară pentru a face concurenţă celor de la Porsche.

Indienii, specialişti în produse low-cost, ar putea chiar apela la o platformă scurtată a actualului Jaguar XF pentru viitorul Jaguar F-Type.şi folosirea unor componente uşoare grefate de pe Jaguar  XK pentru a ţine la silueta zveltă specifică unui model sport.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.