Jaguar Portofolio Edition

Autor: Oraan Mărculescu 20 feb. 2008 Prezentări

Ambele modele beneficiază de motorizarea V8 de 420 CP, cu compresor mecanic, însă detaliile specifice ediţiei speciale Portofolio se referă la nivelul echipării şi tuşele exterioare.

Jaguar Portofolio EditionAstfel, modelul sportiv Jaguar XKR (atât în versiune coupe, cât şi cabrio), beneficiază de o nouă culoare pentru caroserie, denumită "Shadow Grey", precum şi de jante de 20" Selena, cu badge-ul "Heritage" în centru. În cazul versiunii cabrio, acoperişul textil poate fi vopsit în gri închis sau negru.

Interiorul maşinii este garnisit cu tapiţerie din piele nu doar pentru scaune, ci şi pe bord, tunelul central sau panourile interioare ale portierelor. Se poate alege din două variante de combinaţii: culoarea cărbunelui pentru tapiţerie, cusătura fiind de un roşu-zmeură, sau o combinaţie mai deschisă, culoarea fildeşului pentru tapiţerie, cusătura amintind de pietrele de râu. De asemenea, în habitaclu sunt montate plăcuţe exclusiviste, inscripţionate Portofolio, iar sistemul de sunet provine de la Bowers and Wilkins.

Jaguar Portofolio EditionLimuzina XJ nu beneficiază de acest sistem audio exclusivist, de 525W, însă se poate lăuda cu un ecran touchscreen, de 7 inch, precum şi cu cusături exclusiviste în tot habitaclul, reprezentând logo-ul mărcii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide