Jaguar XF Estate

Autor: Silviu Draganescu 26 mart. 2009 Prezentări
Jaguar XF Estate

Potrivit celor de la Auto Express, la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă vom vedea un show-car identic în proporţie de aproape 95% cu versiunea de serie, ce va ajunge însă la dealeri abia în primăvara anului viitor. Zvonuri cu privire la o variantă Estate a modelului XF au existat încă de la apariţia sa, însă materializarea lor are loc abia acum datorită vânzărilor foarte bune, cu cifre de creştere chiar şi acum pe timp de criză.

Platforma tehnică va fi preluată de la versiunea sedan, suspensia urmând să fie uşor modificată pentru a face faţă schimbărilor de greutate. În ceea ce priveşte motorizările, acestea vor fi identice cu cele disponibile pe modelul de bază, astfel încât vom veda şi noul diesel de 3.0 litri de 271 CP şi 600 Nm dar şi V8-ul supraalimentat de 503 CP. În acest ultim caz, maşina va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5 secunde, urmând să intre direct în liga Audi RS6 Avant, BMW M5 Touring şi Mercedes E63 AMG Estate.

Se pare că anul viitor vom vedea chiar un coupe şi un cabrio realizate pe baza lui XF, dar nu mai devreme de intrarea la vânzare a noului break. Iar Salonul Auto de la Frankfurt va fi un prilej foarte bun pentru Jaguar să ne uimească din nou cu un concept impresionant: noul XJ.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide