Premiera  Jaguar XJ în direct de la Frankfurt 2009

Faţă de ce eram obişnuiţi până nu de mult de la maşinile Jaguar, noua limuzină Jaguar XJ nu doar rupe tradiţia, ci încearcă să acapareze o nouă clientelă, printr-un stil inedit.

Într-un fel, despre noua limuzină Jaguar XJ putem spune că se orientează către curentul de limuzină-coupe-cu-4-uşi, încercând să fie atât un concurent pentru rivalii germani BMW Seria 7 sau Mercedes Clasa S, cât şi o alternativă la noile Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide. Deşi designul îi conferă lui XJ greutate, caroseria este din aluminiu, asigurând maşinii o masă redusă, o agilitate crescută şi un consum mai mic. Interiorul este luxos şi modern, amintind clar de modelul mai mic, Jaguar XF.

VEZI NOUL JAGUAR XJ LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.