Jaguar XK60 - Ediţie aniversară

Jaguar XK a ajuns la 60 de ani. Momentul perfect pentru a lansa un model aniversar la Salonul Auto de la Londra.

Jaguar XK60 - Ediţie aniversară Jaguar XK60 - Ediţie aniversară

60 de ani de istoriePrimul model sport, XK120, a apărut în 1948, Jaguar lansând între timp numeroase generaţii de succes cu indicativul XK. Pentru a celebra o asemenea lungă istorie, producătorul britanic a prezentat o ediţie specială, denumită sugestiv XK60. Bazată pe actuala generaţie XK, noua maşină este pusă în mişcare de V8-ul aspirat de 4,2 litri şi 298 CP.

Printre alte modificări amintim de jantele Senta de 20 de inch, schimbătorul de viteze din aluminiu, spoilerul faţă nou, gurile de ventilaţie laterale cromate şi evacuarea cromată specială. Preţurile încep de la 60.995 de lire sterline pentru Coupe, respectiv 66.995 pentru Convertible.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.