Kia Cee'd Facelift

Kia Cee'd va primi noi modificări estetice, prefaţate integral de primele poze spion şi oficial etalate la Salonul de la Frankfurt din toamnă.

Kia Cee'd Facelift Kia Cee'd Facelift

29.06.2009: UPDATE FOTO

Iată că primele poze cu interiorul faceliftului Kia Ceed au apărut pe site-ul Kia-World. Noul model va aduce cu el şi câteva noutăţi în materie de motorizări, fiind aşteptat un 1,6 turbo de 170 CP, un 2.0 turbo de 205 CP şi un 2,2 diesel de 200 CP.

02.06.2009: Actuala Kia Cee'd a ajuns la jumătatea ciclului de viaţă şi va primi un facelift. Din primele informaţii se pare că acesta nu va fi foarte pronunţat, dar va fi îndeajuns de evident. Elementele redesenate vor fi grila - cu un design ce va replica litera H - spoilerele cu prize de aer mai mari, blocurile optice şi proiectoarele.

De asemenea, partea posterioară va beneficia de lămpi schiţate într-o manieră mai modernă şi un spoiler puţin corectat. Noi seturi de jante vor fi introduse şi oglinzile retrovizoare vor căpăta o formă mai aerodinamică, din câte ne dăm seama privind pozele apărute pe comunitatea Ceedonline.info

Volanul este si el nouDeocamdată, nu se ştie însă cât va merge Kia cu faceliftul interior al modelului Cee'd, dar este foarte posibil ca habitaclul să primească materiale mai bune. Faceliftul va cuprinde atât modelul în 5 uşi, cât şi versiunea sportivă Kia Procee'd. În privinţa upgrade-urilor mecanice nu vă putem împărtăşi pentru moment prea multe noutăţi, dar ne aşteptăm la introducerea unor noi motorizări.

Acest model îşi va face apariţia la Salonul de la Frankfurt din acest an, iar debutul pe şosele europene se va consemna spre sfârşitul anului în curs.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI SPION CU KIA CEE'D FACELIFT

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.