Limuzină Mercedes S600 Pullman

De 80 de ani Mercedes a produs limuzine securizate pentru capii lumii iar ltimul model va fi lansat pentru a marca succesul său.

Limuzină Mercedes S600 Pullman Limuzină Mercedes S600 Pullman

Interior Mercedes S600 PullmanLimuzinele securizate reprezintă deja o tradiţie pentru Mercedes iar ultimul model, S600 Pullman, va prelua din caracteristicile predecesorilor săi. Cu toate acestea pentru a marca cei 80 de ani de tradiţie Mercedes va lansa un model mai lung decât versiunile actuale şi dotat cu tehnologie de ultimă oră.

Limuzina va prelua motorizarea lui S600 Guard, model echipat cu un motor V12 de 517 CP şi cu o capacitate de 5500 cmc. Modificări vor surveni asupra suspensiilor şi asupra structurii maşinii pentru a putea suporta greutatea mai mare a lui S600 Pullman.

Bordul limuzinei S600 PullmanMaşina va respecta standardele militare, făcând faţă chiar şi în cazul unui atac cu proiectile.  Din sistemul de securitate al maşinii vor face parte atât un set de pneuri care rulează chiar şi după ce fac pană cât şi un rezervor prevăzut cu o supapă care nu permite scurgerea combustibilului. Astfel riscului unui incendiu devine minim. Însă chiar şi pentru situaţii extreme există un sistem de stingere a flăcărilor.

Maşina va prelua şi elemente de siguranţă care şi-au dovedit fiabilitate pe Mercedes S-Class, cum ar fi: sistemul de asistenţă la frânare, distribuţia forţei de frânare dar şi sistemul de viziune pe timp de noapte.
Probabil că unei astfel de maşini îi mai lipsesc nişte mitraliere pentru a o face demnă de un rol principal într-una din viitoarele producţii marca James Bond.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.