LIVE GENEVA 2014: BMW Seria 2 Active Tourer e pentru tătici activi

Era exact ce lipsea din curtea BMW, aşa că bavarezii au umplut rapid locul cu monovolumul Seria 2 Active Tourer, prezent la standul BMW de la Salonul Auto de la Geneva 2014.

LIVE GENEVA 2014: BMW Seria 2 Active Tourer e pentru tătici activi LIVE GENEVA 2014: BMW Seria 2 Active Tourer e pentru tătici activi

De la exterior, Seria 2 Active Tourer e un BMW get-beget. Doar că sub o altă formă, cu tente ceva mai familiste. Aşa că am fost curioşi să vedem ce lucruri interesante se întâmplă la interior.

Seria 2 Active Tourer preia o mulţime de elemente de interior de pe celelalte modele ale mărcii

Să începem cu bordul. Complet nou de ce s-a văzut până acum la BMW ca design, acesta îmbină în continuare trăsături premium şi tendinţe sportive, cum numai bavarezii ştiu să o facă. Materialele sunt impecabile – nicio surpriză aici – iar şoferul primeşte un Head-Up Display al cărui ecran escamotabil este adăpostit în spatele instrumentelor de bord.

Hop şi un ecran pe consola centrală

Poziţia la volan a pierdut un pic din sportivitate în detrimentul confortului, lucru oarecum firesc pentru configuraţia lui Active Tourer, însă elementul central pe care se pune accentul este în continuare şoferul. Magia se întâmplă pe bancheta din spate, sau mai bine zis la nivelul scaunelor care se rabatează şi culisează faţă-spate individual. Locul pentru cap şi genunchi este adaptat pentru orice constituţie, iar cei foarte înalţi vor fi fericiţi să afle că există destul loc pentru picioare sub scaunele din faţă.

În spate, scaunele culisează individual

Accesul în habitaclu se face cu uşurinţă, portbagajul arată promiţător, la fel şi spaţiile de depozitare, tot ce mai rămâne de văzut este cum se conduce primul BMW cu tracţiune faţă.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.