Lotus Europa - ediţia aniversară

Lotus este recunoscut pentru modelele sport cu preţuri pământene, însă dacă vorbim de un model care aniversează 60 de existenţă a mărcii l-am putea caracteriza drept cea mai sport bijuterie, cu un preţ prohibitiv.

Lotus Europa - ediţia aniversară Lotus Europa - ediţia aniversară

Lotus Europa, bling britanicLotus Europa este un model de tradiţie pentru constructorul britanic, de aceea pentru a îşi serba aniversarea de 60 de ani, britanicii au hotărât să îi confere un aspect strălucitor la propriu, împodobindu-l cu multe nestemate. De fapt, opera de artă este realizată împreună cu specialştii bijutieri de la Winsor Bishop. Diamantele care garnisesc coupeul valorează nu mai puţin de 140.000 de euro şi se regăsesc cu generozitate pe schimbător, consola centrală, indicatoarele de bord şi inclusiv pe sigla exterioară Lotus. Geamurile fumurii şi jantele argintii definesc preţioasa bijuterie.

Efectul bling este accentuat şi de vopseaua neagră cu bucăţi microscopice de sticlă cu reflexii sidefii, care dă impresia că maşina a fost suflată de asemenea cu diamante. Modelul costă 188.300 de euro şi a fost expus ieri la Hetthel în Norfolk, dar cu nişte replici ale bijuteriilor promise pentru a ţine departe posibilii cleptomani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.