Marussia B2, supercar rusesc la Frankfurt 2009

Supercarul rusesc Marussia B2 a fost surprins chiar în Rusia. De fapt, vorbim de familia de maşini sport Marussia, fotografiate pe trailerul care, probabil, le ducea chiar spre Salonul Auto Frankfurt 2009.

Marussia B2, supercar rusesc la Frankfurt 2009 Marussia B2, supercar rusesc la Frankfurt 2009

Surpriza rusilor: Marussia B2Prima încercare a ruşilor de a oferi pe piaţă un supercar veritabil a fost Marussia B1, o maşină sport cu propulsie hibridă, de 240 CP şi un preţ de pornire de 100.000 USD - care se pare că va începe să fie produsă în serie începând din acest an.

Totuşi, după cum aţi remarcat, 240 CP sunt o valoare mult prea mică pentru liga spre care ţintesc ruşii. Aşa încât urmează, la Salonul Auto Frankfurt 2009, un nou model, Marussia B2. Pentru început, doar nişte poze teaser.

Aşa încât comentariile preliminare vă aparţin: va fi Marussia B2 un concurent pentru Bugatti Veyron?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.