Premiera  Maserati GranCabrio, premiera la Frankfurt 2009

Despre Maserati GranTurismo, toţi criticii vorbesc numai de bine: e o maşină frumoasă, performantă şi exclusivistă. Cum altfel ar putea vorbi despre versiunea decapotabilă, Maserati GranCabrio?

Noul Maserati GranCabrio este o maşină foarte potrivită pentru un eventual concurs Miss Frankfurt 2009, atrăgând privirile tuturor amatorilor de maşini frumoase. Pentru italieni, acest model reprezintă şi o premieră istorică, fiind primul cabriolet cu 4 locuri din istoria Maserati. În plus, este un cabriolet tradiţional, designerii preferând să apeleze la un acoperiş textil în locul soluţiei unui hardtop escamotabil - cum s-a întâmplat la "vărul" Ferrari California.

Tot la Frankfurt 2009, Maserati a expus şi versiunea GranTurismo MC Trofeo, susţinându-şi imaginea racing.

VEZI IMAGINI LIVE CU MASERATI GRANCABRIO LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.