Maserati GranTurismo MC Stradale - imagini oficiale

La Salonul Auto Paris 2010, italienii vor arunca în arenă cea mai puternică armă a lor: Maserati GranTurismo MC Stradale, model inspirat din maşinile de curse. Iată primele imagini.

Cei pasionaţi de maşinile sport rasate, dar, în primul rând, agresive, vor fi probabil foarte interesaţi de noua creaţie a italienilor Maserati GranTurismo MC Stradale, care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto Paris 2010.

Maşina nu este altceva decât transpunerea pe şosele a maşinilor de curse Maserati MC Trofeo şi GT4, după ce acestea au primit aprecieri foarte bune din partea piloţilor amatori. Iar acum GranTurismo MC Stradale devine cel mai puternic din familia coupe-urilor italiene, depăşind versiunea GranTurismo S.

Noul Maserati GranTurismo MC Stradale va aparea la Salonul Auto Paris 2010

Noul Maserati GranTurismo MC Stradale se diferenţiază de un GranTurismo de serie prin spoilerul foarte agresiv, cu un splitter inedit, profilat aerodinamic şi care îi conferă maşinii un look de adevărată bestie.

De asemenea, bolidul mai primeşte de la maşina de curse pragurile, care se continuă cu fante de aerisire pe aripile faţă, precum şi difuzorul de mari dimensiuni din spate, care integrează două evacuări rotunde generoase.

Motorul maşinii este cunoscutul V8 de 4,7 litri, dar care acum dezvoltă 450 CP (mai mult cu 10 CP decât GranTurismo S), ceea ce îi permite lui MC Stradale să atingă o viteză de 300 km/h.

Maserati GranTurismo MC Stradale are 450 CP si prinde 300 km/h

Mai multe imagini şi informaţii despre noul Maserati GranTurismo MC Stradale, cu ocazia salonului parizian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.