Mazda Biante

Biante este ultima propunere din partea Mazda pentru segmentul MPV-urilor, modelul fiind dezvoltat exclusiv pentru piaţa japoneză.

Mazda Biante Mazda Biante
Mazda BianteMinivanul full-size vine cu un aspect futurist, ce dă impresia unui concept scos direct de pe planşele de desen şi intrat în producţia de serie, astfel de design fiind însă destul de des întâlnit la japonezele din această categorie, în special la cele desenate exclusiv pentru piaţa locală. Deşi la prima vedere configuraţia scaunelor ar da impresia unei configuraţii cu doar şase locuri, se pare că dacă ne luăm după numărul de centuri de siguranţă, opt persoane pot fi acomodate în noul model.

Numele de Biante provine din englezescul "ambient", pentru a crea impresia unui spaţiu foarte mare care să contribuie la o experienţă mai placută şi mai confortabilă pentru toţi ocupanţii. Mai multe detalii vom afla în apropierea lansării, care va avea loc în această vară.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.