Mercedes A Class facelift

Mercedes A Class este ultimul model din gama producătorului german trecut prin procesul de facelift, declanşat în această primăvară. Ca şi în cazul modelelor anterior reîmprospătate, schimbările nu sunt foarte evidente, dar aduc modelul mai aproape de imaginea actială de marcă Mercedes.

Mercedes A Class facelift Mercedes A Class facelift
Mercedes A Class faceliftPrincipalele noutăţi vizuale includ spoilerul frontal, cu un design mai dinamic conferit de forma ascuţită şi blocurile optice redesenate, cu un profil romboidal mai accentuat. Grila radiatorului este mai pronunţată şi spaţiul dintre traverse este mai amplu, respectând noile linii ale modelelor din Stuttgart. În partea din spate, lămpile şi spoilerul sunt elemntele care au beneficiat de atenţia designerilor.

Mercedes A Class faceliftÎn interior calitatea materialelor a fost îmbunătăţită şi se poate opta pentru finisaje de aluminiu la planşa de bord. La nivelul motorizărilor nu există noutăţi, dar Mercedes nu uită să precizeze că propulsoarele, oferite odată cu acest facelift, vor fi mai economice cu 7%.

Faceliftul de primăvară întreprins de Mercedes a inclus până acum SUV-ul Mercedes M Class şi Mercedes B Class.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.