Mercedes Benz CLA

Producătorul german are de gând să lanseze un coupe cu patru uşi de dimensiuni compacte. Va reuşi oare?

Mercedes Benz CLA Mercedes Benz CLA

Mercedes CLS este fără doar şi poate un succes comercial, germanii reuşind graţie unei mărimi suficiente să lungească maşina atât cât să-i furnizeze o formă de coupe digerabilă. Cum vă reuşi să facă acest lucru la un automobil care se vrea înlocuitor al clasei A e un mister pe care Mercedes ni-l va dezvălui abia în 2012.

Se ştie deja că actualele clase A şi B vor fi lepădate de steaua germană, aceastea urmând a fi înlocuite, partţial de un nou automobil, cu o formă a caroseriei inedită pentru clasa compactă: un coupe cu patru uşi. Cei de la Auto-Zeitung au venit şi cu o poză realizată pe calculator, pentru a ne face o idee despre noul model. Mai multe detalii nu avem, momentan nefiind clar nici dacă se va păstra soluţia transmisiei pe puntea faţă sau se va aplica soluţia clasică Mercedes de propulsie. Dar până în 2012 mai este puţin, nu?

Apropo, desenul de mai sus ne aduce aminte de asta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.