Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series

Cel mai brutal, agresiv, rău, fioros, etc (aţi prins ideea) SL a ieşit de pe poarta fabricii Mercedes sub apelativul Black Series. Cu 661 CP.

Lux si sportivitateCa să începem cu detaliile cele mai nesemnificative şi puţin probabile să va impresioneze, trebuie să vă anunţăm că preţul modelului este de 320.000 de dolari. Pentru această sumă de bani primim multă fibră de carbon. Pe capotă, pe aripi, pe portbagaj, pe motor, fibra de carbon fiind principala componentă şi a noului acoperiş rigid ce îl înlocuieşte pe cel vechi retractabil. Aşadar la revedere mers cu vântul prin plete, bine ai venit zgomot înfundat de la motor.

Dar toate aceste modificări au dus la o reducere a masei maşinii de până la 250 de kilograme, modelul cântărind acum 1869 de kilograme. Destul de multe, chiar şi pentru motorul V12 de 6.0 litri ce produce 661 CP la 5400 rpm. Pentru răcirea acestrui monstru nu mai puţin de şapte conducte de aer pleacă de la spoilerul faţă pentru a asigura un transfer eficient de caldură. În ceea ce priveşte performanţele, bolidul accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3,9 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la doar 320 de km/h.

 

VEZI ALTE ARTICOLE CU MERCEDES - BENZ SL
Mercedes Benz SL 63 AMG Edition IWC
Mercedes SL Brabus R230

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.