Mercedes C Class facelift la Frankfurt 2009

Mercedes C Class va primi un facelift subtil la Frankfurt, atât de subtil încât şi cei mai fanatici fani vor fi puşi în dificultate în a încerca să descopere diferenţele.

Mercedes C Class facelift la Frankfurt 2009 Mercedes C Class facelift la Frankfurt 2009

Mercedes a ţinut secret acest Mercedes C Class facelift, neexistând nici măcar zvonuri despre existenţa sa. Doar pe siteul oficial al mărcii germane au apărut aceste imagini, ce ilustrează împrospătarea berlinei de clasă medie din Stuttgart. După cum se poate observa, cea mai evidentă noutate estetică este reprezentată de apariţia LED-urilor în locul proiectoarelor în spoiler. Dar acest lucru, aparent evident, nu este tocmai definitoriu pentru schimbarea la faţă a lui Mercedes C Class, fiind de fapt un opţional.

Singurele lucruri de sine stătătoare la Mercedes C Class facelift sunt spoilerele redesenate, cu prize de aer uşor diferit configurate şi oglinzile laterale mai dinamic stilizate. În rest nu prea observăm alte modificări estetice. De asemenea, este foarte posibil ca acest facelfit să vină cu introducerea unor noi nivele de echipare în interior, deşi pozele actuale nu sunt foarte relevante în acest sens. Chiar dacă suntem în ajun de Frankfurt 2009 este posibil ca acest model să ne rezerve surprize şi în materie de motorizări, deci aşteptăm data de 15 ianuarie pentru a vedea ce aduce nou C Class.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.