MINI 50 Mayfair şi Camden

Autor: Cosmin Iordache 26 mai 2009 Prezentări

Jumătate de secol, atâta a împlinit MINI în acest an şi pentru a fi siguri că evenimentul nu trece neobservat, britanicii nu mai contenesc în a scoate ediţii speciale. Întâi au replicat maşina lui George Harrison, fost Beatles, probabil cel mai celebru fan MINI, iar acum mai scot două versiuni speciale. Prima se numeşte MINI 500 Mayfair şi cea de-a doua MINI 50 Camden. Dacă vă întrebaţi de unde vin denumirile, aflaţi că ambele sunt două zone foarte exclusiviste ale Londrei – un fel de Calea Dorobanţi şi Floreasca în versiunea britanică.

Încheind paranteza, vă spunem că ambele nu diferă tehnic de celelalte modele MINI de serie, personalizarea fiind făcută doar la nivel estetic. Mayfair este oferit în acea nuanţă cafeniu metalizat, fiind o idee mai conservator şi mai elegant, decât Camden, model disponibil pe alb şi negru. Personalizarea lor ca modele aniversare este făcută prin grila cromată şi prin plăcuţele aplicate pe lateral. Îm timp ce Mayfair are un interior mai conservator cu finisaje piano black, Camden are un foarte performant sistem audio Harman Cardon

Cele două versiuni vor fi disponibile pentru Cooper, Cooper S şi Cooper D şi vor fi fabricate doar pentru un singur an. Aceste două modele vor fi expuse în cadrul MINI United Festival ce se desfăşoară în acest weekend la Silverstone.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide