Mosler MT900 GTR XX

O astfel de maşină supersport inspiră adrenalină şi masculinitate, exact ca în filmele XXX. Însă Mosler MT900 GTR se mulţumeşte doar cu XX...

Mosler MT900 GTR XX Mosler MT900 GTR XX
Despre Mosler am mai vorbit la începutul anului, atunci când această denumire era asociată cu o putere incredibilă, de 1800 CP. Însă atunci era vorba despre un... tuning extrem aplicat modelului de bază Mosler T900 S.

Mosler MT900 atinge 340 km/hMaşina galbenă din aceste imagini dezvoltă doar 600 CP, fiind vorba despre modelul de serie dedicat europenilor. Structura monococă este realizată din fibră de carbon, ceea ce conduce la o masă proprie de numai 1.100 kg. Însă există şi un program de "cură de slăbire" cu aproximativ 40 kg, prin utlizarea unui alt sistem de frânare şi a altor suspensii, ba chiar şi alte scaune. Cei 600 CP sunt dezvoltaţi de un V8 de 7,0 litri, provenit de pe Chevrolet Corvette, iar raportul de 1,83 kg/CP face posibile obţinerea unor performanţe foarte bune: 0-100 km/h în 3,1 secunde şi o viteză maximă de 340 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.