Nissan Micra - Primele schiţe oficiale

Nissan a dat publicităţii primele schiţe cu viitoarea generaţie Micra, o maşină cu dimensiuni compacte gândită să fie comercializată în peste 150 de ţări.

Nissan Micra - Primele schiţe oficiale Nissan Micra - Primele schiţe oficiale

Nissan MicraNoul Nissan Micra, programat pentru debutul în Marea Britanie în octombrie 2010, nu va mai fi asamblat în fabrica din Sunderland, japonezii dorind să construiască acolo viitorul Qazana şi probabil noul model electric Leaf.

În schimb, noua generaţie Nissan Micra va vedea lumina zilei pentru prima dată în India în mai anul viitor, urmând să fie asamblată şi în alte 4 locaţii din Tailanda, China şi probabil alte două fabrici din Asia. Din primele schiţe furnizate de către constructorul japonez putem observa un design modern, cu influenţe de Opel Corsa ori Alfa MiTo, însă reuşeşte să fie suficient de original. Mai multe detalii vom afla anul viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.