Nissan Quest – imagini oficiale

Nissan Quest este cel mai mare monovolum Nissan şi se prezintă cu schimbări, pe măsura gabaritului său în 2010, adică mari.

Nissan Quest – imagini oficiale Nissan Quest – imagini oficiale

Nissan Quest este cel mai încăpător Nissan pentru transportul persoanelor pe care banii îl pot cumpăra în emisfera nordică. Din păcate nu şi cei ai europenilor (sau nu oficial), acest model fiind disponibil doar pentru piaţa americană. Acum se pregăteşte de lansarea noii generaţii, care schimbă destul de radical limbajul de design al precedentei generaţii. Dacă înainte avea un stil uşor ciudat cu o parte frontală ascuţită şi cu o caroserie bombată, noul Quest este sinonim cu masivitatea.

Împărţind aceeaşi platformă cu impozantul Elgrand, model oferit doar pe piaţa japoneză, acest model are un design mai organic decât prcedentul, în special în partea frontală, care pare mai degrabă de Honda decât Nissan. Alte detalii nu se specifică în laconicul comunicat de presă , ci doar că acest "intercity" al monovolumelor va fi lansat la Salonul de la Los Angeles, în noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.