Noi informaţii despre faceliftul lui Dacia Sandero

Francezii de la publicaţia L'Auto Journal sunt în măsură să ne împărtăşeacă ultimele informaţii de care dispun despre faceliftul care va fi aplicat modelului Dacia Sandero în 2011.

Noi informaţii despre faceliftul lui Dacia Sandero Noi informaţii despre faceliftul lui Dacia Sandero

Modelul Dacia Sandero are un succes destul de bun pe pieţele vestice, fiind considerată o citadină onestă pentru preţul modic pe care îl afişează. Dar, ca aproape orice maşină din lumea auto, vine vremea unui facelift. Iar jurnaliştii de la L'Auto Journal ne oferă ipotezele lor.

Conform surselor francezilor, Dacia Sandero va primi, în 2011, un facelift minor, care, la nivel estetic, va însemna mai mult o rafinare a stilului relativ simplist din acest moment. Cea mai importantă modificare se pare că se va consemna la nivelul spoilerului frontal, partea centrală a acestuia urmând a fi desenată în continuarea grilei centrale.

Astfel, partea inferioară a spoilerului va beneficia acum de trei grile de aerisire, cele laterale integrând şi proiectoarele de ceaţă. Partea centrală aminteşte întrucâtva de ideea stilistică aplicată de Audi modelelor sale, Sandero căpătând un look mai sobru, mai evoluat, dar şi mai sportiv decât până acum.

Alte detalii despre modificări aduse părţii din spate sau despre interiorul maşinii şi noi echipamente, nu se ştiu. Oricum, dacă francezii sunt bine informaţi, nu putem spune decât că Dacia Sandero va fi o maşină o idee mai atractivă, deci va rămâne una dintre cele mai bune oferte de maşini ieftine de pe piaţă.

CE CREZI, VA ARĂTA AŞA DACIA SANDERO FACELIFT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.