Noi informaţii despre faceliftul lui Dacia Sandero

Francezii de la publicaţia L'Auto Journal sunt în măsură să ne împărtăşeacă ultimele informaţii de care dispun despre faceliftul care va fi aplicat modelului Dacia Sandero în 2011.

Noi informaţii despre faceliftul lui Dacia Sandero Noi informaţii despre faceliftul lui Dacia Sandero

Modelul DaciaSandero are un succes destul de bun pe pieţelevestice, fiind considerată o citadină onestă pentru preţulmodic pe care îl afişează. Dar, ca aproape orice maşină din lumeaauto, vine vremea unui facelift. Iar jurnaliştii de la L'Auto Journal ne oferă ipotezele lor.

Conform surselor francezilor, Dacia Sandero va primi, în 2011, un facelift minor, care, lanivel estetic, va însemna mai mult o rafinare a stilului relativsimplist din acest moment. Cea mai importantă modificarese pare că se va consemna la nivelul spoilerului frontal, parteacentrală a acestuia urmând a fi desenată în continuarea grileicentrale.

Astfel, partea inferioară a spoilerului va beneficia acum detrei grile de aerisire, cele laterale integrând şi proiectoarele deceaţă. Partea centrală aminteşte întrucâtva de ideeastilistică aplicată de Audi modelelor sale, Sanderocăpătând un look mai sobru, mai evoluat, dar şi mai sportiv decâtpână acum.

Alte detalii despre modificări aduse părţii din spate sau despreinteriorul maşinii şi noi echipamente, nu se ştiu. Oricum, dacăfrancezii sunt bine informaţi, nu putem spune decât căDacia Sandero va fi o maşină o idee mai atractivă,deci va rămâne una dintre cele mai bune oferte de maşini ieftine depe piaţă.

CE CREZI, VA ARĂTA AŞADACIA SANDERO FACELIFT?