Nou supercar ecologic: Izaro Motors GT-E

Deşi doar la sfârşitul lunii august vom afla detalii oficiale despre noul supercar ecologic Izaro Motors GT-E, avem deja la dispoziţie imagini şi câteva date despre viitorul bolid spaniol.

Nou supercar ecologic: Izaro Motors GT-E Nou supercar ecologic: Izaro Motors GT-E

Deşi e criză, nu înseamnă că nu e loc pentru nou-veniţi în lumeaauto. După ce spaniolii şi-au făcut intrare în domeniulsupercarurilor cu Spano GTA, se pare că, în curând, vom aveaparte de o nouă maşină sportivă, dar care vrea să-i sensibilizezepe cei care vor maşini puţin sau total nepoluante.

Aşadar, iată primele imagini cu Izaro Motors GT-E, omaşină sportivă care va avea un preţ de pornire de 55.000 deeuro şi un look demn de un bolid de sute de mii de euro.Însă nu vă aşteptaţi la puteri exorbitante şi mulţi cilindrigurmanzi.

Izaro Motors GT-E va avea ori propulsie hibrida, ori motor total electric

Izaro Motors GT-E va fi oferit cu două variante depropulsie: o motorizare hibridă, care va oferi o puteretotală de 416 CP şi o autonomie de până la 690 km, precum şi unatotal electrică, aceasta urmând a afişa nu mai puţin de 495 CP, daro autonomie mult mai redusă, de numai 250 km maximum.

Masa maşinii urmează să fie destul de redusă, graţieutilizării intensive a aluminiului şi magneziului înconstrucţia şasiului, dar şi a altor materiale uşoarepentru panourile caroseriei. Prin urmare, nu ne miră că suntanunţate performanţe precum viteza maximă de 280 km/h (faţă denumai 200 km/h pentru Tesla Roadster) sau demarajul 0-100 km/h îndoar 4 secunde.

Izaro Motors GT-E porneste de la 55.000 euro si atinge 280 km/h

Mai multe informaţii despre Izaro Motors GT-E urmează săaflăm la finalul lunii, pe 28 august fiind anunţată oconferinţă de presă a oficialilor companiei. Rămâne de văzut cât derepede se va impune GT-E în faţa lui Tesla Roadster, dat fiind preţul mult maiavantajos al supercarului ecologic spaniol.