Nou supercar ecologic: Izaro Motors GT-E

Deşi doar la sfârşitul lunii august vom afla detalii oficiale despre noul supercar ecologic Izaro Motors GT-E, avem deja la dispoziţie imagini şi câteva date despre viitorul bolid spaniol.

Nou supercar ecologic: Izaro Motors GT-E Nou supercar ecologic: Izaro Motors GT-E

Deşi e criză, nu înseamnă că nu e loc pentru nou-veniţi în lumea auto. După ce spaniolii şi-au făcut intrare în domeniul supercarurilor cu Spano GTA, se pare că, în curând, vom avea parte de o nouă maşină sportivă, dar care vrea să-i sensibilizeze pe cei care vor maşini puţin sau total nepoluante.

Aşadar, iată primele imagini cu Izaro Motors GT-E, o maşină sportivă care va avea un preţ de pornire de 55.000 de euro şi un look demn de un bolid de sute de mii de euro. Însă nu vă aşteptaţi la puteri exorbitante şi mulţi cilindri gurmanzi.

Izaro Motors GT-E va avea ori propulsie hibrida, ori motor total electric

Izaro Motors GT-E va fi oferit cu două variante de propulsie: o motorizare hibridă, care va oferi o putere totală de 416 CP şi o autonomie de până la 690 km, precum şi una total electrică, aceasta urmând a afişa nu mai puţin de 495 CP, dar o autonomie mult mai redusă, de numai 250 km maximum.

Masa maşinii urmează să fie destul de redusă, graţie utilizării intensive a aluminiului şi magneziului în construcţia şasiului, dar şi a altor materiale uşoare pentru panourile caroseriei. Prin urmare, nu ne miră că sunt anunţate performanţe precum viteza maximă de 280 km/h (faţă de numai 200 km/h pentru Tesla Roadster) sau demarajul 0-100 km/h în doar 4 secunde.

Izaro Motors GT-E porneste de la 55.000 euro si atinge 280 km/h

Mai multe informaţii despre Izaro Motors GT-E urmează să aflăm la finalul lunii, pe 28 august fiind anunţată o conferinţă de presă a oficialilor companiei. Rămâne de văzut cât de repede se va impune GT-E în faţa lui Tesla Roadster, dat fiind preţul mult mai avantajos al supercarului ecologic spaniol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.