Noua Mazda CX-3: informaţii şi imagini oficiale cu rivalul lui Nissan Juke

Autor: Iulian Dnistran 19 nov. 2014 Prezentări

Aceasta este noua Mazda CX-3. Un SUV-uleţ mai mic decât Mazda CX-5, făcut pentru a concura cu inventatorul segmentului SUV-urilor de oraş – Nissan Juke.

Noul model al niponilor a fost dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto Los Angeles 2014 şi are la bază aceeaşi platformă ca noua generaţie a hatchbackului subcompact Mazda2.

Pe lângă platforma tehnică, Mazda CX-3 preia de la citadina de oraş şi o mare parte din interiorul minimalist. Astfel, o să vedem un ecran color pe planşa de bord, duze de ventilaţie rotunde şi un head-up display asemănător cu cel de pe noul BMW Seria 2 Active Tourer, în sensul că informaţiile nu sunt proiectate direct pe parbriz, ci pe un geam separat semitransparent.

La capitolul motorizări, Mazda va oferi un propulsor pe benzină de 2,0 litri în două variante de putere, precum şi un diesel de 1,5 litri. În funcţie de preferinţe, clienţii vor putea opta pentru o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau pentru o automată, precum şi pentru un sistem de tracţiune faţă sau un sistem 4×4.

Vânzările vor începe în primăvara lui 2015, iar preţurile vor fi anunţate peste câteva săptămâni.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide