Noul Mercedes-Benz CLS – primele imagini oficiale

Noul Mercedes-Benz CLS ar fi trebuit arătat lumii ceva mai târziu, dar un blog dedicat mărcii, ni-l arată într-o avanpremieră neoficială.

Noul Mercedes-Benz CLS – primele imagini oficiale Noul Mercedes-Benz CLS – primele imagini oficiale

Noul Mercedes-Benz CLS va fi una dintre vedetele Salonului de la Paris şi din acest motiv Mercedes-Benz plănuia să îi regizeze o intrare de gală. Cei de la eMercedes-Benz au stricat însă surpriză publicând o broşură în care se poate admira foarte clar atât exteriorul cât şi interiorul noului coupe cu patru uşi.

Este însă un prilej de bucurie pentru fanii Mercedes-Benz, atât pentru cei care admirau vechiul CLS cât şi pentru cei care sau arătat impresionaţi de conceptul Shooting Break. Noul CLS păstrează toate lucrurile bune de la precedentul, cum ar fi profilul inconfundabil, şi le corectează pe cele mai puţin reuşit cu influenţe de la conceptul care anunţa acest model, şi aici ne referim la partea posterioară, mult mai elegantă la noua versiune.

De asemenea, noua partea frontală se încadrează foarte bine în noua imagine de marcă Mercedes-Benz, iar blocurile optice inspiră modernism şi eleganţă în acelaşi timp, partea frontală fiind dominată de LED-uri, atât cele din faruri cât şi cele pe post de proiector. Un alt element care merită admirat sunt noile jante cu un model foarte dinamic. Într-un cuvânt putem spune, fără nici o reţinere, că emblematicul coupe cu patru uşi îşi va recupera coroana în segmentul pe care l-a fondat, iar Audi A7 şi Porsche Panamera ar trebui să ia lecţii de stil. Doar Aston Martin Rapide îi poate face concurenţă, dar acel model exclusivist se plasează într-o ligă proprie.

"Iscoditorii" de la eMercedesBenz, anunţă şi că acest model va oferi două noi motoare, un propulsor de 3,5 litri V6 şi un V8 de 4.6 litri care va produce peste 430 CP şi un cuplu impresionant de 700. De asemenea, versiunea C63AMG va primi motorul 5.5 litri twin-turbo recent introdus pe S63 AMG.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.