Noul Mercedes-Benz S500 4Matic Coupe, pe Transfăgărăşan. VIDEO

Special pentru o zi de duminică, un video superb cu un Mercedes-Benz S500 plimbat pe Transfăgărăşan, când încă toamna era la putere, iar zăpada abia atinsese vârfurile Făgăraşilor

Noul Mercedes-Benz S500 4Matic Coupe, pe Transfăgărăşan. VIDEO Noul Mercedes-Benz S500 4Matic Coupe, pe Transfăgărăşan. VIDEO

Noul Mercedes-Benz S500 4Matic Coupe este o bestie de sine stătătoare, dar atunci când cineva o ia la plimbare pe Transfăgărăşan într-una dintre ultimele zile de toamnă însorită, iese ceva magic. 455 CP scoşi dintr-un V8 bi-turbo de 4.7 litri, 4.6 secunde pentru un sprint 0-100 km/h, dar mai ales o siluetă magică şi un interior fabulos, cam aceasta este cartea de vizită a noului S Coupe de la Mercedes-Benz.

Normal, puştanii ar crede că pe Transfăgărăşan merită să mergi cu talpa la podea. Atâta doar că acest drum, ca majoritatea celor montane, merită apreciat cu moderaţie: în viteză acolo unde se poate, relaxat în rest. Iar când la final apare şi curcubeul... e magie pură. Ca în filmul de mai jos.

Testul complet, pe Mercedesblog.com (eng)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.