Noul Mitsubishi L200: imagini şi informaţii oficiale

Autor: Iulian Dnistran 18 nov. 2014 Prezentări

A cincea generaţie a pick-upului japonez Mitsubishi L200 a fost dezvăluită astăzi de oficialii mărcii nipone. Noul L200 a fost lansat mai întâi pe piaţa din Thailanda, unde poartă numele de Triton, urmând ca utilitara să ajungă în aproximativ 150 de ţări, inclusiv România, în lunile ce urmează.

Potrivit comunicatului oficial, noua generaţie Mitsubishi L200 a fost gândită pentru a combina un interior confortabil cu funcţionalitatea şi fiabilitatea unui pick-up.

Arată destul de bine pentru o maşină care o să fie chinuită mult şi bine

Habitaclul este complet nou faţă de generaţia pe care o înlocuieşte şi poate fi echipat, în versiunile de top, cu tapiţerie din piele şi un sistem multimedia cu ecran tactil de şapte inci. Însă, pentru a micşora costurile de producţie, volanul, butoanele pentru geamuri electrice şi alte componente sunt comune cu cele găsite la citadina Mitsubishi Space Star.

Oferta de motoare include un nou propulsor turbodiesel de 2,4 litri disponibil în două variante –  154 CP şi 380 Nm/181 CP şi 430 Nm. Celelalte unităţi sunt (în funcţie de piaţă): un 2,4 litri pe benzină (cu 128 CP şi 194 Nm) şi două dieseluri de 2,5 litri – cu 128 CP şi 240 Nm, respectiv 178 CP şi 400 Nm.

În funcţie de motorul ales, poţi să optezi pentru o cutie de viteze manuală – cu cinci sau şase trepte – sau pentru o automată cu cinci trepte.

Bineînţeles, va exista şi opţiunea tracţiunii integrale, care va fi controlată prin intermediul unui comutator rotativ montat pe canalul median. La fel ca la o manetă clasică de transmisie, acest comutator va avea trei poziţii – 2H (tracţiune spate, fără reductor), 4H (4×4, fără reductor) şi 4L (4×4, cu reductor), cu opţiunea de a bloca diferenţialul central.

Noul Mitsubishi L200 va avea de înfruntat o competiţie destul de numeroasă, cu modele ca Toyota Hilux, Nissan Navara, Volkswagen Amarok, Ford Ranger, Isuzu D-Max şi SsangYong Actyon Sports.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide