Noul Porsche Cayenne - teasing înainte de Geneva 2010

Noua generaţie a celui mai cunoscut SUV premium urmează să apară în curând. Deocamdată, cei de la Porsche ne arată un teasing... neobişnuit al viitorului Porsche Cayenne.

Noul Porsche Cayenne - teasing înainte de Geneva 2010 Noul Porsche Cayenne - teasing înainte de Geneva 2010

Hei, uite noul Cayenne in spate!Neobişnuitul campaniei de teasing pentru noul Porsche Cayenne constă în faptul că maşina este înfăţişată ca urmăritor al lui Porsche 911 GT3 R Hybrid, dar într-un mod discret. Practic, cu ajutorul photoshopului, germanii au integrat noul Cayenne în umbră, astfel încât publicul "vigilent" să nu poată trece cu vederea "scăparea" nemţilor.

Oficial, noul Porsche Cayenne urmează să fie prezentat în premieră absolutăv live pe internet, dar încă nu se ştie dacă pe Facebook sau pe un canal special Porsche. Mai multe detalii, săptămâna următoare.

Rămâne interesant faptul că noul Porsche Cayenne urmează să apară la Geneva 2010 alături de fratele de platformă tehnică Volkswagen Touareg, aflat de asemenea la a doua generaţie. Oare noul Audi Q7 când este programat să apară?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.