Premiera  Noul Renault Duster pentru America de Sud - un Duster mai proaspăt

Iată cum arată Duster-ul semi-facelift! Este vorba despre modelul Renault Duster destinat pieţelor din America de Sud şi care, atenţie, arată la fel ca în recentele fotografii spion cu Duster.

Noul Renault Duster pentru America de Sud - un Duster mai proaspăt Noul Renault Duster pentru America de Sud - un Duster mai proaspăt

Cu ocazia Salonului Auto de la Buenos Aires, Renault a prezentat modelul Duster destinat pieţelor din America de Sud şi care va fi construit în fabrica braziliană de la Curitiba. Deloc surprinzător, este vorba despre o versiune revizuită a Daciei Duster autohtone, după cum am putut vedea şi în ultimele imagini spion de până acum.

Aşadar, la nivel vizual principala modificare faţă de Dacia Duster ţine de grila frontală masivă şi cromată, pe care tronează sigla Renault. Duster arată acum parcă mai impozant, având parte şi de o versiune mai evoluată, cu farurile fumurii şi un set de jante finisate în argintiu închis.

Marile modificări apar, însă, la interior. Consola centrală a fost redesenată, iar în partea superioară a acesteia a apărut un spaţiu de depozitare util. Instalaţia audio arată acum modern, are butoane mari şi un afişaj lizibil, iar butoanele pentru geamurile electrice au fost mutate pe feţele interioare ale portierelor, fiind mai ergonomice.

La nivel tehnic, Duster-ul pentru America de Sud va fi oferit tot în versiuni 4x2 şi 4x4, ca şi Duster-ul românesc. Însă gama de motorizări se va îmbogăţi cu un 2,0 litri pe benzină de 140 CP, dar şi cu o versiune 1.6i 16V Hi-Flex, care va putea fi alimentată cu biocombustibil.

Modelul sud-american Renault Duster va fi lansat iniţial în Brazilia şi Argentina, începând cu finalul acestui an, preţurile nefiind deocamdată comunicate. Oricum, din moment ce şi versiunea care va fi produsă în Rusia va arăta la fel, devine clar că, foarte curând, Dacia Duster va primi un semi-facelift - oare ne aşteaptă această surpriză la Frankfurt 2011?

CREDEŢI CĂ ACEST FACELIFT VA FI REUŞIT PENTRU DACIA DUSTER?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.