Hot  Noul Volkswagen Passat - Generaţia B7 este aici!

Volkswagen a dat publicităţii primele poze cu noua generaţie Passat, un automobil crescut după reţeta Volkswagen Golf 6.

Noul Volkswagen Passat - Generaţia B7 este aici! Noul Volkswagen Passat - Generaţia B7 este aici!

VEZI PRIMELE IMPRESII CU VOLKSWAGEN PASSAT FACELIFT

Volkswagen Break lansat dejaReţeta de succes Volkswagen Golf 6 a fost aplicată, din nou, a doua oră, pe modelul Passat. Noul Volkswagen reprezintă o adevărată evoluţie a modelului Passat, însă chiar dacă nu vorbim despre o maşină complet nouă, producătorul german ţine să afirme că fiecare componentă este nouă, cu excepţia plafonului. Aşadar, apartenenţa noului Volkswagen Passat la categoria facelift puternic sau model nou, o lăsăm la latitudinea cititorilor.

Ce vă putem spune este că maşina este mai lungă cu 4 mm, cu 4,769 metri pentru sedan şi 4,771 pentru varianta Estate, în timp ce lăţimea a rămas la 1,82 m iar înălţimea are tot 1,474 m. În exterior partea frontală se înscrie în trendul actual al mărcii germane, în timp ce în spate, stopurile au fost complet redesenate. În interior însă, modificările sunt mai puţine, încadrându-se cu uşurinţă în categoria celor tipice pentru un facelift.

Interior modificat la noul PassatMotorizarea de bază va fi asigurată de un 1.6 litri TDI de 105 CP, ce va primi şi sistem start stop. Emisiile de CO2 vor fi foarte mici, de doar 109 grame de CO2 la fiecare km, în timp ce consumul redus va asigura o autonomie teoretică de peste 1000 de km. 2.0 TDi este şi el prezent, în variantele de 140 şi 170 CP. Gama de motoare pe benzină este compusă din 1.4 TSI de 122 CP, 1,8 TSi de 160 CP şi un 2.0 litri TSI de 210 CP, în timp ce vârful de gamă e reprezentat de 3.6 litri V6 de 300 CP cuplat la un diferenţial electronic. Evident, DSG pe toată gama la cerere.

Siguranţa va fi sporită de un sistem ce frânează automat pentru a evita o coliziune, şi care în plus, poate să şi accelereze maşina automat atunci când detectează o colizune din spate iminentă iar în faţă este liber.

Livrările noului Volkswagen Passat vor demara încă din luna noiembrie a acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.