NSTT - vehicul blindat făcut de Indigen Armor

NSTT pare, la prima vedere, o camionetă ceva mai forţoasă, dar de fapt este una care la nevoie poate suplini un Humvee, ba chiar într-o manieră mult mai sportivă.

NSTT la fel şi Humvee ese un vehicul blindat mai uşor şi cu un nume şi mai uşor de reţinut, NSTT provenind de la Non-Standard Tactical Truck (spre deosebire de alambicatul High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle), care vrea să intre în graţiile Armatei Americane. Principalul avantaj al acestui model este că e foarte sprinten, având un motor de 6.0 litri V8 Turbo Diesel ce dezvoltă 325 CP. Dinamic, pentru un vehicul de povară blindat, stă foarte bine, putând atinge o viteză maximă de 165 km/h, în timp ce un Humvee îşi atinge maximul la 110 km/h.

Agilitatea nu este singura calitate şi vehiculul militar poate face faţă mai multor rafale de AK47. De asemenea Indigen Armoe oferă mai multe pachete de blindaj pentru a îndeplini diferite norme de siguranţă (militară nu Euro NCAP). Consultaţi imaginea alăturată pentru mai multe detalii şi nu rataţi clipul pentru a vedea ce poate face NSTT.

De asemenea, poate fi foarte uşor încărcat într-un elicopter MH-47 şi purtat în zonele de conflict. În plus poate deplasa în condiţii de siguranţă patru militari şi destul echipament datorită capacităţii mare de încărcare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.