O nouă imagine generată cu viitorul BMW M5

Odată lansată noua generaţie BMW Seria 5, versiunea M5 nu mai are mult până când va debuta pe piaţă. Şi cum avem deja designul de bază, ne putem imagina uşor cum va arăta un M5.

O nouă imagine generată cu viitorul BMW M5 O nouă imagine generată cu viitorul BMW M5

Alpine325Ci este nick-ul celui care a realizat această nouă imagine cu BMW M5, postată pe unul din forumurile pasionaţilor mărcii germane. Precum se poate observa, principalele modificări la regăsim la nivelul spoilerului faţă, oglinzile au fost şi ele retuşate, iar jantele se încadrează şi ele foarte bine în noul peisaj.

Viitoarea generaţie BMW M5 va debuta foarte probabil în această toamnă la Salonul Auto de la Paris, urmând să fie disponibilă la vânzare de anul viitor. Motorizarea va fi asigurată de un V8 supraalimentt, acelaşi regăsit şi pe X5M sau X6M, dar care în cazul sedanului bavarez va dezvolta o putere mai mare. Transmisia o să fie asigurată de o cutie de viteze automată cu dublu-ambreiaj.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.